About

In 2012 is ESG-design opgericht door Gijsbert-Willem Evers. Onder dit label worden allerlei unieke producten geproduceerd met het oog op recycling en duurzaamheid. Sinds 2013 is de focus komen te liggen op het hergebruik van racefietsen uit de jaren 60 tot en met 90.

Exclusieve Fixies & Singlespeeds

In de vorige eeuw vormden deze stalen rossen onderdeel van het straatbeeld, maar door de jaren heen belandden ze in stoffige schuren. ESG-design laat dit stukje geschiedenis niet langer verstoffen en gebruikt deze prachtige frames als basis voor een exclusieve fixie en singlespeed. Het retro frame laat ESG-design volledig in tact en aan de hand van de originele kleurstelling wordt er op zoek gegaan naar bijpassende onderdelen. Dit alles met een sterk oog voor detail!

Promotiefietsen

Naast de unieke singlespeeds, kunt u bij ESG-design ook terecht voor een exclusieve promotie/bedrijfsfiets. Hierin is ESG-design onderscheidend op de markt, omdat zij verder gaat dan alleen de bedrijfskleuren en het logo! Aan de hand van kenmerkende elementen van uw bedrijf wordt uw unieke promotie/bedrijfsfiets ontworpen en gebouwd. Is uw interesse gewekt? Bekijk "Promobikes" en neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.